İstanbul
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Sultanbeyli’de yeğenlerinin aracına kurşun yağdıran amca drone destekli operasyonla yakalandı

Sultanbeyli’de yeğenlerinin aracına kurşun yağdıran amca drone destekli operasyonla yakalandı
Derya EVREN KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)- SULTANBEYLİ’de, yeğenlerinin içinde olduğu otomobile kurşun yağdırarak, İsmail Hakkı Bulut’u (30) öldüren, kardeşi Resul Bulut’u (28) da yaralayan Kasım Bulut (59), drone ile saklandığı yerin tespit edilmesinin ardından yakalandı. Operasyon anı, drone kamerasıyla anbean kaydedildi.Olay, Cuma günü saat 12.30’da Sultanbeyli ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi, Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. İsmail Hakkı Bulut ve Resul Bulut kardeşler, amcaları Kasım Bulut ile damadı olan diğer yeğeni ve kızının arasında çıkan anlaşmazlıkları konuşmak için buluştu. Bu sırada taraflar arasında tartışma başladı. Taraflar daha sonra araçlarına binip olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra İsmail Hakkı Bulut ve Resul Bulut otomobilleriyle bir sokağa girdi. Amcaları Kasım Bulut da kullandığı servis minibüsüyle sokağa geldi. Aracından inen Kasım Bulut silahla yeğenlerinin bulduğu otomobile ateş etmeye başladı. Saldırının ardından Kasım Bulut olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırıda yaralanan iki kardeş olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsmail Hakkı Bulut, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kardeşi Resul Bulut’un tedavisi devam ediyor.Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli amcanın yakalanması için çalışma başlattı. Drone desteğiyle havadan da şüphelinin izini süren polis, Kasım Bulut’un saklandığı adresi tespit etti. Bulut, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anları da drone kamerasınca anbean kaydedildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bulut, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)(FOTOĞRAF)

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde, yeğenlerinin bulunduğu araca yönelik silahlı saldırı sonucu İsmail Hakkı Bulut'un hayatını kaybetmesi ve kardeşi Resul Bulut'un yaralanmasına neden olan Kasım Bulut (59), drone teknolojisi kullanılarak saklandığı yer tespit edilerek yakalandı. Operasyon anları, drone kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Cuma günü saat 12.30 sularında Sultanbeyli ilçesinin Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan Barbaros Caddesi'nde meydana geldi. İsmail Hakkı Bulut ve Resul Bulut kardeşler, amcaları Kasım Bulut ve diğer yeğeniyle anlaşmazlık nedeniyle buluştu. Tartışma kısa sürede şiddetlenerek araçlarına bindiler ve olay yerinden ayrıldılar. Ancak İsmail Hakkı Bulut ve Resul Bulut daha sonra araçlarıyla sokağa girdi ve bu sırada amca Kasım Bulut da servis minibüsüyle oraya geldi. Kasım Bulut aracından inerek yeğenlerinin bulunduğu araca ateş açmaya başladı. Saldırının ardından Kasım Bulut hızla olay yerinden kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırıda yaralanan iki kardeş, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, İsmail Hakkı Bulut tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi, kardeşi Resul Bulut ise tedavi altına alındı.

Olayın hemen ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Kasım Bulut'u yakalamak için çalışmalar başlattı. Drone teknolojisi kullanılarak hava'dan şüphelinin izi sürüldü ve Kasım Bulut'un saklandığı yer belirlendi. Gerçekleştirilen operasyon sonucu Bulut, gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından gerçekleştirilen operasyon anları, drone kamerasıyla kaydedildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!