İstanbul
22 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Sultangazi Belediye Başkanı Dursun: Kadınlara özel spor imkanı sunuyoruz

Sultangazi Belediye Başkanı Dursun: Kadınlara özel spor imkanı sunuyoruz
İSTANBUL, (DHA) - Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ”10 ayrı hizmet binasında kadınlara özel spor imkanı sunuyoruz. Kadınlar, fitnesstan  pilatese kadar birçok branş alanında uzman eğitmenlerden ders alıyor. Kadın spor merkezlerimiz her geçen gün daha çok komşumuzun başvurması bizleri çok mutlu ediyor” dedi. Eğitimlerin haftanın 3 günü iki grup halinde günde 6 seans olarak verildiğini belirten Dursun, 1 saat süren derslere en az 15 en fazla ise 35 kişi alınıyor. ’Kendine değer ver hayatında spora yer ver’ sloganıyla kadınlarımıza sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamalarını sağlıyoruz. Uzman eğitmenlerle birlikte kadınlarımın rahatça spor yapmalarına imkân tanıyoruz. Her geçen gün daha çok komşumuzun başvurması bizleri de mutlu ediyor. Salonlarda; haftanın 3 günü (pazartesi, salı, perşembe günleri) ya da haftanın 2 günü (çarşamba, cuma günleri) olarak, 5 seansta hizmet veriliyor. Hafta içi her gün 09:00-17:30 saatleri arasında hizmet veren merkezlerde kadınlar, uzman hocalar eşliğinde spor yapma imkânı buluyor” diye konuştu. Kadın spor merkezleri şöyle:Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi Spor Salonu- Malkoçoğlu Mah.

İSTANBUL, (DHA) - Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "10 ayrı hizmet binasında kadınlara özel spor imkanı sunuyoruz. Kadınlar, fitnesstan  pilatese kadar birçok branş alanında uzman eğitmenlerden ders alıyor. Kadın spor merkezlerimiz her geçen gün daha çok komşumuzun başvurması bizleri çok mutlu ediyor" dedi. 

Eğitimlerin haftanın 3 günü iki grup halinde günde 6 seans olarak verildiğini belirten Dursun, 1 saat süren derslere en az 15 en fazla ise 35 kişi alınıyor. 'Kendine değer ver hayatında spora yer ver' sloganıyla kadınlarımıza sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamalarını sağlıyoruz. Uzman eğitmenlerle birlikte kadınlarımın rahatça spor yapmalarına imkân tanıyoruz. Her geçen gün daha çok komşumuzun başvurması bizleri de mutlu ediyor. Salonlarda; haftanın 3 günü (pazartesi, salı, perşembe günleri) ya da haftanın 2 günü (çarşamba, cuma günleri) olarak, 5 seansta hizmet veriliyor. Hafta içi her gün 09:00-17:30 saatleri arasında hizmet veren merkezlerde kadınlar, uzman hocalar eşliğinde spor yapma imkânı buluyor" diye konuştu. 

Kadın spor merkezleri şöyle:

Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi Spor Salonu- Malkoçoğlu Mah.
Nene Hatun Kültür Merkezi Spor Salonu - İsmetpaşa Mah. 
SU-MEKAN Spor Salonu - Gazi Mahallesi
Şehit Şerife Bacı Kültür Merkezi Spor Salonu - Uğur Mumcu Mah. 
Özdemir Bayraktar Gençlik Ve Kültür Merkezi Spor Salonu - Eski Habipler Mah. 
Yayla Mahallesi Spor Salonu
Uğur Mumcu Hizmet Tesisi Spor Salonu
50.Yıl Hizmet Tesisi Spor Salonu
Sultançifliği Hizmet Tesisi Spor Salonu
Cevher Dudayev Hizmet Tesisi Spor Salonu - İsmetpaşa Mah.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!