İstanbul
26 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Sultangazi'de 2 çocuk 4 milyon liralık altın bulunan çantayı çaldı

Sultangazi'de 2 çocuk 4 milyon liralık altın bulunan çantayı çaldı

SULTANGAZİ'de, bir kuyumcuda içinde 4 milyon liralık altın ve yaklaşık 100 bin TL para bulunan çanta, 2 çocuk tarafından çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Altın toptancısı E.A., olayı şu şekilde anlattı:

Dün saat 15.00 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde meydana gelen olay, yerel bir kuyumcuda yaşandı. İş yeri Kuyumcukent'te bulunan ve aynı zamanda altın toptancılığı yapan E.A., ilçede bulunan müşterilerini ziyaret etti. İddiaya göre, E.A.'yı yaşları 8 ila 12 arasında değişen iki çocuk takip etti. E.A., iş yeri dışına çıktığında, içinde 4 milyon lira değerinde altın ve yaklaşık 100 bin TL para bulunan çantasını yerde bıraktı. E.A.'dan yaklaşık 30 saniye önce kuyumcuya gelen iki çocuk, E.A.'nın kuyumcu çalışanlarıyla sohbet etmesini fırsat bilerek, yerdeki çantayı alıp hızla olay yerinden uzaklaştılar.

Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine, polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi ve güvenlik kameraları incelenmeye başlandı. Polis, çantayı çalan iki çocuğu bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

E.A., yaşadığı olayı şu sözlerle ifade etti: "15 yıldır bu işi yapıyorum. İşlenmiş altınları topluyoruz ve perakende mağazalara satıyoruz. İşlerimi her zamanki gibi yaptım ve Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent'ten çıktım, müşterilerimi ziyaret ettim. Bir müşterimin dükkanına girdim ve diğer müşterimin dükkanına geçtim. Yaklaşık 10 dakika sonra ürünleri göstermek için çantamı yerde bıraktım. 10 saniye bile geçmeden çantamın yerinde olmadığını fark ettim ve panikle dışarı çıktım, koşmaya başladım. Kimin peşinden koştuğumu bilmiyordum. Güvenlik kameralarını incelediğimde, çocukların olduğunu gördüm, yaklaşık 8-10 yaşlarında iki çocuktu. Çantamın içinde yaklaşık 3 kilo işlenmiş 14 ayar altın bulunuyordu ve bu altınların değeri 4 milyon liraydı. Ayrıca nakit olarak 100 bin lira değerinde gram altın da vardı. Böyle bir şeyin başıma geleceğini hiç düşünmezdim. Çantam gözümün önündeydi, ancak müşteriler geldiğinde bankoyu değiştirmek zorunda kaldım. Olay çok hızlı gerçekleşti. Bu tür bir olayla ilk kez karşılaşıyorum ve gerçekten şok oldum. Eğer gerekiyorsa, evimizi ve arabamızı satıp insanların borçlarını ödeyeceğiz."

Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde çocukların kuyumcuyu oyaladığı ve çantayı alırken yakalandıkları görülüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!