İstanbul
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Sultangazi’de gençlere LGS tercihlerinde rehberlik desteği veriliyor

Sultangazi’de gençlere LGS tercihlerinde rehberlik desteği veriliyor
İSTANBUL, (DHA)- Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), LGS sonrası gençlere tercih aşamasında rehberlik desteği verdiğini duyurdu. SEDA uzmanlarının, tercihlerini gerçekleştiren gençlerin puanlarına uygun okullara yerleşmesi için rehberlik hizmeti sunduğu belirtildi.Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), 4 Temmuz-19 Temmuz tarihleri arasında tercih yapmak isteyen gençler için Sultangazi Merkez Camisi önüne kurduğu SEDA Tercih Çadırı ve beş şubesinde hizmet verdiğini açıkladı. LGS sınavına giren gençlere merkezi ve yerel yerleştirme bilgilendirmesi yaparak, kendileri için uygun okulları seçmelerini sağlamak amacıyla tercih çadırı saat 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Sultançiftliği, Esentepe, Habipler, Uğur Mumcu ve İsmetpaşa mahallelerindeki SEDA şubeleri ise saat 10:00-17:00 arasında gençlere destek sunuyor. Bu yıl toplamda 354 öğrenciye rehberlik desteği veren kurum, gençlerin yanlış bir tercihten kaçınmaları için onları tercih noktalarına davet ediyor. Tercih çadırı 19 Temmuz Çarşamba günü de dahil olmak üzere, haftanın her günü gençlere hizmet vermeyi sürdürecek.“GENÇLERİMİZİ TERCİH NOKTALARIMIZA DAVET EDİYORUM”Gençlere her alanda destek olmaya devam edeceklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “SEDA ilçemizde eğitime yeni bir ufuk kattı. Gençlerimiz başarılı olmak için SEDA’dan destek almaya devam ediyor. Bu yıl LGS 1’incisi olan kardeşimiz de SEDA öğrencisi. Sultangazi Belediyesi olarak, gençlerimizi LGS sınavı sonrasında da yalnız bırakmıyoruz. Mümkün olan en iyi liselere yerleşmeleri için deneyimli eğitimci kadromuzla gençlerimize rehberlik hizmeti de sunuyoruz. İlçemizdeki bütün gençlerimizi, kendileri için en doğru tercihi yapmaları için tercih noktalarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

İSTANBUL, (DHA)- Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), LGS sonrası gençlere tercih aşamasında rehberlik desteği verdiğini duyurdu. SEDA uzmanlarının, tercihlerini gerçekleştiren gençlerin puanlarına uygun okullara yerleşmesi için rehberlik hizmeti sunduğu belirtildi.

Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), 4 Temmuz-19 Temmuz tarihleri arasında tercih yapmak isteyen gençler için Sultangazi Merkez Camisi önüne kurduğu SEDA Tercih Çadırı ve beş şubesinde hizmet verdiğini açıkladı. LGS sınavına giren gençlere merkezi ve yerel yerleştirme bilgilendirmesi yaparak, kendileri için uygun okulları seçmelerini sağlamak amacıyla tercih çadırı saat 10:00-20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Sultançiftliği, Esentepe, Habipler, Uğur Mumcu ve İsmetpaşa mahallelerindeki SEDA şubeleri ise saat 10:00-17:00 arasında gençlere destek sunuyor. Bu yıl toplamda 354 öğrenciye rehberlik desteği veren kurum, gençlerin yanlış bir tercihten kaçınmaları için onları tercih noktalarına davet ediyor. Tercih çadırı 19 Temmuz Çarşamba günü de dahil olmak üzere, haftanın her günü gençlere hizmet vermeyi sürdürecek.

“GENÇLERİMİZİ TERCİH NOKTALARIMIZA DAVET EDİYORUM”

Gençlere her alanda destek olmaya devam edeceklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “SEDA ilçemizde eğitime yeni bir ufuk kattı. Gençlerimiz başarılı olmak için SEDA’dan destek almaya devam ediyor. Bu yıl LGS 1’incisi olan kardeşimiz de SEDA öğrencisi. Sultangazi Belediyesi olarak, gençlerimizi LGS sınavı sonrasında da yalnız bırakmıyoruz. Mümkün olan en iyi liselere yerleşmeleri için deneyimli eğitimci kadromuzla gençlerimize rehberlik hizmeti de sunuyoruz. İlçemizdeki bütün gençlerimizi, kendileri için en doğru tercihi yapmaları için tercih noktalarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!