Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sürdürülebilir Mutfak Atölyesi' sona erdi. Atölye kapsamında, mutfakta sıfır atık odaklı işlemlerin nasıl yapılabileceği uygulamalı olarak katılımcılara gösterildi. Tepebaşı Belediyesi'nin başlattığı Küreseliz Sürdürülebilir İşletmeler Projesi'ne dahil olan oteller ve restoranların yer aldığı atölye, sürdürülebilirlik konularında işletmelere yardımcı olmayı amaçlıyor. Atölyenin son gününde, İstanbul Gastronometro Şeflerinden Murat İlke Özipek tarafından mutfakta sıfır atık için neler yapılacağına ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. Katılımcılara, ürün alımından depolamaya ve yemek israfını önlemeye kadar bir dizi konuda bilgiler aktarıldı. Sunumun ardından ise uygulamalı bir atölye gerçekleştirildi, bu atölyede katılımcılara mutfakta sıfır atık konusunda neler yapabilecekleri gösterildi. Katılımcılar, atölyede yapılan ürünleri tatma fırsatı buldular. Katılımcılar arasında, proje kapsamında yer alan oteller ve restoranların yanı sıra öğrenciler de bulunuyordu. Tepebaşı Belediyesi'nin bu projesi, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmayı ve işletmelere bu yönde yardımcı olmayı hedefliyor.
Sürdürülebilir Mutfak Atölyesi uygulamalı atölye ile sona erdi
TEPEBAŞI BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN ‘SÜRDÜRÜLEBİLİR MUTFAK ATÖLYESİ’NİN SON GÜNÜNDE SIFIR ATIK ODAKLI SÜRDÜRÜLEBİLİR MUTFAK ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ATÖLYE ÇERÇEVESİNDE MUTFAKTA SIFIR ATIK ODAKLI YAPILABİLECEK İŞLEMLER UYGULAMALI OLARAK GÖSTERİLDİ.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Manisalılar Filistine destek için yürüdü
- Vanda Filistine destek yürüyüşü
- HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: “2 milyonluk Gazze, 2 milyarlık İslam alemine ruh verdi, onu diriltti, ayağa kalktı”
- Menteşede trafik kazası: 1 yaralı
- Esenyurtta kız çocuklarını taciz eden şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.