Yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti süt mısırı, Eskişehir'de ekim sezonuna başladı. Bu dönemde vatandaşlar sıkça tükettiği süt mısırının ekimine Eskişehir'de başlandı. Genellikle haşlama veya közleme yöntemiyle tüketilen bu mısır türü, Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmek üzere üretiliyor. Eskişehir'de çiftçilik yapan Hasan Yılmaz, bu yıl 900 dönüm arazide mısır ekimi gerçekleştirdi. Hasat zamanını beklerken, bu yılki ekim işleminin bereketli geçmesini umutla bekliyor ve bu işten duyduğu mutluluğu dile getiriyor.
Süt mısır ekimi başladı
YAZ AYLARINININ SEVİLEN LEZZETİ SÜT MISIRININ EKİMİ ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.