İstanbul
26 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği Projesi ile 12 yılda 9 okula ulaşıldı

Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği Projesi ile 12 yılda 9 okula ulaşıldı
İSTANBUL, (DHA) - BSH Türkiye, 2011 yılında başlattığı TOSİ Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği Projesi (TOSİ) ile Türkiye’nin farklı noktalarında mesleki ve teknik eğitim gören binlerce öğrencinin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. 12 yılda 9 okula ulaşılan proje kapsamında; belirlenen okullara beyaz eşya ve küçük ev aletleriyle donatılan sınıflar ve teknik laboratuvarlar kuruldu. Aynı zamanda hem öğrencilere hem de verimli bir eğitim programı geliştirebilmeleri için öğretmenlere şirketin ürünlerine dair eğitimler de veriliyor.Gençlerin mesleki gelişimine katkıda bulunmak ve satış sonrası servis hizmetleri alanında donanımlı personel ihtiyacına karşılık vermek amacıyla geliştirdiği TOSİ projesi ile mesleki ve teknik eğitim alan öğrencilere sektörü daha iyi tanıma fırsatı sunmak, kariyerlerine katkıda bulunmak, donanımlı çalışanlar olarak ülke istihdamına katılmalarını sağlamak hedefleniyor.BSH Türkiye Servis Departmanı liderliğinde yürütülen TOSİ projesi, beyaz eşya sektörünü geleceğe taşıyacak donanımlı ve nitelikli çalışanların yetişmesine olanak sağlıyor. 2011 yılında hayata geçirilen TOSİ projesi için bugüne dek Türkiye’nin farklı noktalarında 8’i Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve 1’i Meslek Eğitim Merkezi olmak üzere toplamda 9 okul ile iş birliği gerçekleştirildi. Proje kapsamında, teknik liselerde beyaz eşya ve küçük ev aletleri sınıfları kuruldu ve bu sınıflara şirketin ürünleri yerleştirildi, işlevsel bir öğrenme ortamı oluşturuldu. Ayrıca, BSH Türkiye tarafından sağlanan teknik laboratuvarlar, öğrencilerin pratik becerilerini geliştirmeleri ve mesleki bilgi birikimlerini artırmaları için önemli bir kaynak oldu.314 ÖĞRENCİYE STAJ, 16 YENİ MEZUNA İŞ İMKÂNIBugüne kadar TOSİ projesinin yürütüldüğü okullarda eğitimini tamamlayan 16 genç mezun, teknisyen olarak BSH servis ailesine katılırken 314 öğrenci de profesyonel satış sonrası servis hizmeti stajlarını şirketin servislerinde gerçekleştirdi. 

BSH Türkiye, 2011 yılında başlattığı TOSİ (Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği) projesi ile Türkiye'nin farklı bölgelerinde mesleki ve teknik eğitim gören öğrencilere destek vermeye devam ediyor. 12 yıllık süreçte 9 okul ile iş birliği sağlanan projede, belirlenen okullara beyaz eşya ve küçük ev aletleriyle donatılan sınıflar ve teknik laboratuvarlar kuruldu. Ayrıca, öğrencilerin ve öğretmenlerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için BSH ürünleri hakkında eğitimler verildi.

Bu projenin amacı, gençlerin mesleki gelişimine destek olmak, satış sonrası servis hizmetleri alanında donanımlı personel yetiştirmek ve öğrencilere sektörü daha yakından tanıma fırsatı sunmak. Aynı zamanda bu projenin, öğrencilerin kariyerlerine katkıda bulunmalarını ve ülkenin istihdamına nitelikli elemanlar kazandırmayı hedeflediği belirtiliyor.

BSH Türkiye'nin Servis Departmanı tarafından yürütülen TOSİ projesi, beyaz eşya sektörünün geleceğini şekillendirecek yetenekli çalışanların yetişmesine olanak sağlıyor. Projeye katılan okullarda beyaz eşya ve küçük ev aletleri sınıfları oluşturularak, bu sınıflar BSH ürünleri ile donatıldı. Ayrıca, BSH Türkiye tarafından sağlanan teknik laboratuvarlar, öğrencilerin pratik becerilerini geliştirmelerine ve mesleki bilgi birikimlerini artırmalarına yardımcı oldu.

TOSİ projesinin bugüne kadar 9 okulda uygulanmış olması, genç mezunlara iş imkanı sağladığı gibi staj yapma fırsatı da sunmuş. Bu sayede öğrenciler, iş dünyasına daha hazır bir şekilde adım atmışlar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!