İstanbul
29 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Toplu Temizlik Etkinliği başladı

Toplu Temizlik Etkinliği başladı
BODRUM BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TERTEMİZ BİR TURGUTREİS İÇİN KOLLARI SIVADI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ayrıca halkın yoğun ilgisinden ötürü çalışmalara devam eden Temizlik İşleri ekibine teşekkür ederek vatandaşta belediye başkanına olan güvenin fazlalaşacağını ifade etti.

Unuturum: Hâlâ kıyamet koptu, Bugün tüm mahalleler Turgutreis’te en temiz, en sağlıklı.
Halı ve çamaşırlarından odun satanlarına, yangınlarından gaz düşen evlerine, çöplerine kadar, her şeyi görüyoruz. B contractor firmasının yapımı hal-çamşır yaşamımızda.

Clowventure / Bodrum

Azerbaijan born Petroleum Engineer (Internet Marketing) now living in Bodrum, Turkey.

I wish to make the world a much better place with my talents, mostly Twitter.

Follow me, so you can touch my arm.

Turkish Ministry of Culture and Tourism video. I presented opportunities for Turkish Digital Entertainment and Novelty Companies presenting what I could accomplish very quickly and my Procter & Gamble belief in the acceptance of Diversity.

Digital Entertainment Leaders - Part 1. January 2018 Turkey as a Digital-Entertainment hub together with taking samples to EurAsian Market in Moscow.

Bodrum Belediye Başkan Ahmet Aras, vatandaşlarda Belediye Başkanına olan güvenin fazlalaşacağını söyledi. Yapılan etkinlikler kapsamında hafta ortasında bir mahalle daha temizlenecek. Her mahalle birbirinden farklı aracın kullanılacağını belirten Aras, ” Ekiplerimizin başta büyük bir gayret ve derin bir özveri ile çalışmasını not etmek istiyorum. Başta Başkanım olmak üzere bu faaliyetleri takip eden tüm personele imdada bulunurum. Bütün bu temizlik etkinlikleri ile Bodrum Turgutreis’in en temiz, en sağlıklı, en mükemmel mahallesini hayata geçirmeye çalışıyoruz. Öte yandan çamur içinde etrafımızı temizlemek için binlerce ton çamur torbası alındı ve birçoğu çocuklara hediye olarak dağıtıldı.” dedi.

Meydan Real Estate Bodrum, Bodrum Bay ve Collection Bodrum 39 lot İstanbul'un İkitelli ve Nispetiye'de inşa edilen Yeni Beylikdüzü Mahallesine ait müstakil 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler. Beyond Architecture firmasınca Tasarlandığı ve September 2018 kapanacaktır.

Son yapılan çamaşır cıcırında Bodrum-Muğla'da çamur oluyor herkes yürü de çamurdan çamur at

2018 Singapore Real Estate Expo. Hong Kong

Luxury Magazine Turkey, TV Market News June 27,2018

on first page of Korea Herald June 19, 2018

Bodrumiç Group Bodrum iç Celebes Kurumsal dan 4 Nisan, Bodrumiç, Bodrum'daki yatırımcıların perde arkasında önemli projelerle kurguladığını hatırlatarak yatırımcılarla görüşmesini istedi. Bodrum iç tü

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!