İstanbul
07 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Toros Üniversitesi aşçılık öğrencileri, Kayseri Gastronomi Günlerine katıldı

Toros Üniversitesi aşçılık öğrencileri, Kayseri Gastronomi Günlerine katıldı
TOROS ÜNİVERSİTESİ AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ, KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ’NDE 3 BİRİNCİLİK VE 1 İKİNCİLİKLE BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİ.

Toros Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri, Kayseri Gastronomi Günleri’nde 3 birincilik ve 1 ikincilikle büyük bir başarı elde etti.


Modern Türk mutfağı grup yarışması, Kayseri yöresel mutfak ve bireysel tatlı yarışması kategorilerinde 3 birincilik ve 1 ikincilik alarak Gastronomi Günleri’ne damgasını vurdu. Kayseri 1. Gastronomi Festivalinde "Üniversiteli şefler yöresel bireysel" kategorisinde Büşra Kaya birincilik, Naz Uzunaslan ikincilik alırken, "Üniversiteli genç şefler ekip" kategorisinde Naz Uzunaslan, Büşra Kaya, İhsan Duru birincilik elde etti. "Üniversiteli genç şefler bireysel tatlı" kategorisinde ise Nazlıcan Yıldırım birincilik alırken, öğrenciler 4 kupayla kente döndü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!