İstanbul
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Trafikte tartıştığı sürücüyü aracıyla sürükledi; o anlar kamerada

Trafikte tartıştığı sürücüyü aracıyla sürükledi; o anlar kamerada
Murat BEKMEZCİ- Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)- ANKARA’nın Yenimahalle ilçesinde kadın sürücü, ’yol vermeme’ nedeniyle tartıştığı minibüs sürücüsü Serdar Y.’yi, aracının önüne geçince sürükledi. O anlar kameraya yansırken, görgü tanığı motokurye Tayfun D., kadın sürücünün aracında hasta olduğu için acele ettiğini söyledi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, 'yol vermeme' meselesi yüzünden yaşanan olayda, bir kadın sürücü, minibüs şoförü Serdar Y. ile yaşadığı tartışma sonrasında aracının önüne geçen Serdar Y.'yi sürükledi. Bu olay anları cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte bu tatsız olayın detayları ve görgü tanığının ifadeleri:

Olay, Kardelen Mahallesi Kılıçaslan Caddesi'nde birkaç gün önce meydana geldi. İsmini öğrenemediğimiz kadın sürücü, cipiyle ilerlerken solama yapan minibüs sürücüsü Serdar Y. ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma, sürücülerin araçlarından inip birbirlerine müdahale etmelerine neden oldu. Kadın sürücü, cipine binerken Serdar Y., aracının önüne geçti. Bunun üzerine, kadın sürücü, Serdar Y.'nin üzerine aracını sürerek ilerlemeye devam etti. Serdar Y., bir süre boyunca aracın altında sürüklendikten sonra kadın sürücü yoluna devam etti.

Bu sırada yoldan geçen motokurye Tayfun D., kadın sürücünün aracında hasta birinin bulunduğunu ve bu yüzden acele etmek zorunda olduğunu söyledi. Ardından, Serdar Y.'ye karşı tavır aldı ve tepki gösterdi. Serdar Y. ile Tayfun D. arasında yaşanan tartışma anı cep telefonu kamerasına kaydedildi. Videoda, sürücülerin tartışması ve kadın sürücünün diğer sürücüyü aracıyla sürüklemesi görülebiliyor.

Motokurye Tayfun D., olayı şu şekilde anlattı: "Onların arkasındaydım. Minibüs sürücüsü sol şeritten sağ şeride geçti. Arkadaki kadın sürücü kornaya bastı ve aralarında bir konuşma yaşandı. Sonrasında kadın sürücü, minibüs sürücüsünün tekrar aracının önüne geçmesi üzerine daha uzun süre korna çaldı. Ardından iki kişi araçtan indi ve kadına neden korna çaldığını sordu. Kadın, aracında hasta bir çocuk olduğunu ve hastaneye yetiştirmesi gerektiğini söyledi. Onların uzaklaşmasını istedi. Ardından vatandaşlar aracın önüne yattı ve kadınla tartışmaya başladılar. Kadın, kendisini ve çocuğunu savunmaya çalıştı. Ben de 'Kadının hastası var ve bu şekilde davranılmaz' dedim. Sonra kadın bana saldırdı."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!