İstanbul
23 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Tuzla’da hafriyat kamyonu şarampole yuvarlandı

Tuzla’da hafriyat kamyonu şarampole yuvarlandı
Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ-Muharrem ÇAM/İSTANBUL,(DHA) TUZLA’da, döküm sahasında ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybeden şoförün kullandığı hafriyat kamyonu devrilerek şarampole yuvarlandı. Yaralı şoför, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 15.30 sıralarında Tuzla Akfırat Mahallesi’nde bulunan döküm sahasında yaşandı. Döküm sahasında ilerleyen 33 CNH 56 plakalı kamyonun sürücüsü Suat Akbaş direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hafriyat kamyonu devrilerek yaklaşık 5 metre yükseklikteki şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen yardım koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü, mesai arkadaşları ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada ağır yaralanan şoför Suat Akbaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Görgü tanığı Osman Çakmak, ”Buraya gelirken yüzde yüz daldı bu adam. Buradan aşağı uçacak bir şoför değil. Öndekiler arkadakiler bağırdı kornaya bastı ama duymadı. Daldı bu adam. Yoksa buradan aşağı uçacak bir tane TIR şoförü bulamazsınız. Diğer arkadaşlar kurtarmaya çalıştı. İtfaiye de geldi. Çıkaramazlar normalde çünkü sıkıştı. Sağlık durumu iyi değil.” dedi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Tuzla'da meydana gelen trafik kazasında, döküm sahasında ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybeden hafriyat kamyonu sürücüsü, kaza sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, kazayı gören diğer sürücüler hemen yardımcı olmaya çalıştılar.

Kaza, Tuzla Akfırat Mahallesi'nde bulunan bir döküm sahasında saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 33 CNH 56 plakalı kamyonun şoförü olan Suat Akbaş, döküm sahasında ilerlerken direksiyon kontrolünü kaybetti. Hafriyat kamyonu devrildi ve yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen yardım çağırdılar ve ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sıkışmış olan şoför, mesai arkadaşları ve itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu kurtarıldı. Kazada ağır yaralanan Suat Akbaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanığı Osman Çakmak, kazayı şu şekilde anlattı: "Buraya gelirken yüzde yüz daldı bu adam. Buradan aşağı uçacak bir şoför değil. Öndekiler, arkadakiler bağırdı, kornaya bastı ama duymadı. Daldı bu adam. Yoksa buradan aşağı uçacak bir tane TIR şoförü bulamazsınız. Diğer arkadaşlar kurtarmaya çalıştı. İtfaiye de geldi. Çıkaramazlar normalde çünkü sıkıştı. Sağlık durumu iyi değil."

Kaza anı, olay yerindeki polis ve itfaiye ekipleri tarafından incelenirken, şoförün sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!