İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yaşlıların bayram bakımı Büyükşehirden

Yaşlıların bayram bakımı Büyükşehirden
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER BAYRAM DA OLDUĞU GİBİ KURBAN BAYRAMINDA DA YATAĞA BAĞIMLI VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARI ÜCRETSİZ TIRAŞ HİZMETİ VERİYOR.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, her bayram öncesinde yatalak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tıraş hizmeti sunma geleneğini sürdürüyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların bayram tıraşlarını ücretsiz olarak yapmaya devam ediyor.

Muğla'ya sağlık alanında birçok yenilik kazandıran ve vatandaşların yanında olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu sefer de ihtiyaç sahibi vatandaşların bayram tıraşlarını üstleniyor. Evde bakım hizmetlerini sunan belediye, aynı zamanda bayram tıraşı için de vatandaşların yanında oluyor.

Bu hizmetten faydalanan aileler, memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Özgül Bulut, babasının felç geçirdiğini ve 1 yıldır yatalak olduğunu ifade ederek, "Bir komşumuz Büyükşehir Belediyesinin evde bakım hizmeti verdiğini söyledi. Müracaat ettik ve 1 yıldır bu hizmeti alıyoruz. Babamın her türlü bakımını yapıyorlar. Bayram tıraşı için telefon açmıştık. Geldiler saç ve sakal tıraşı yaptılar. Tırnaklarını dahi kestiler. Büyükşehir Belediyemize bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

Nurel İlhan ise babasının yatalak olduğunu ve evden çıkamadığı için eve berber çağırdıklarını ancak berberlerin gelmediğini söyledi. Ancak Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin evde bakım hizmetinden faydalandıklarını belirterek, "Babam rahatsızlığı dolayısıyla evden dışarı çıkamıyor. Bu güne kadar kaç defa eve berber çağırdık. Ama hiç birisi gelmedi. Büyükşehir Belediyesini aradık evde bakım hizmetinden faydalanmak istediğimizi söyledik. Hem babam için hem de bizim için çok iyi oldu. Şimdi de bayram tıraşı için geldiler. Babamda bundan çok mutlu oldu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’e ve belediye çalışanlarına bu hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Hepsinin bayramlarını şimdiden kutluyorum" dedi.

Evde bakım hizmetlerinden faydalanan Gülşen Kalay ise eşinin traktör kazası geçirdiğini ve belinden aşağısının tutmadığını belirterek, "Çocuklarım Büyükşehir Belediyesinin evde bakım hizmetinin olduğunu söyledi. Müracaatta bulunduk. Ekipler düzenli olarak gelip hizmet veriyor. Hastaneye gideceğimiz zaman gelip götürüyorlar. Kendisi tıraş olamıyor. Ekipler bu gün geldi bayram tıraşını yaptı. Belediyemizin bu hizmetinden çok memnunuz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!