İstanbul
26 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yenişehir Hayvan Pazarında revizyon

Yenişehir Hayvan Pazarında revizyon
YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÖZEL, YENİŞEHİR CELEPLERİNİ TARİHİ BELEDİYE BİNASI’NDA AĞIRLAYARAK TALEPLERİNİ DİNLEDİ. BAŞKAN ÖZEL, “ALDIĞIMIZ TALEPLERE GÖRE YENİŞEHİR HAYVAN PAZARI’NDA YENİ BİR REVİZYON ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ” DEDİ.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Yenişehir Celeplerini Tarihi Belediye Binası’nda ağırlayarak taleplerini dinledi. Başkan Özel, “Aldığımız taleplere göre Yenişehir Hayvan Pazarı’nda yeni bir revizyon çalışması yapacağız” dedi.


Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, kuruluş aşamasında olan Yenişehir Celepler Derneği temsilcilerini Yenişehir Tarihi Bina’da ağırladı. Yenişehir’de bugüne kadar Celepler Derneği’nin kurulmamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade eden Başkan Ercan Özel, “Sizler bu girişiminizle ilçemizin büyük bir eksikliğini gideriyorsunuz. İlçemize yeni bir vizyon kazandıracağınıza inanıyorum” diyerek, desteğini sundu.


‘Hayvan pazarı geliştirilecek’


Göreve başlar başlamaz ilçenin en acil çözüm bekleyen sorunlardan biri olan Hayvan Pazarı konusunda da açıklama yapan Başkan Özel, “Yıllardır, ruhsatsız çalıştırılan Hayvan Pazarı kapanmakla karşı karşıyaydı. Hayvan Pazarının kapanması, ilçemizdeki hayvancılığa ve ticarete olumsuz yansıyacaktı. Hızlı bir şekilde çalışmalarımızı tamamlayarak Hayvan Pazarını ruhsatlandırdık ve kapanmaktan kurtardık. Şimdi ise Yenişehir Hayvan Pazarı’nı daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz. Halkımıza daha sağlıklı, hijyenik ortamda ve güvenilir bir ortam sağlanacak. Aynı zamanda hayvan satıcılarının da daha iyi bir ortamda işlerini yapabilmesi adına çalışmalara başladık” dedi.


‘Güvenilir ortam sağlayacağız’


Göreve geldiğimizden bu yana sivil toplum kuruluşlarıyla iletişimi kesmeden Yenişehir’e yararlı olacak ne varsa yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Ercan Özel, “Celepler Derneği bu konuda önemli bir konumda. Kendilerinin de öneri ve taleplerini dinledik. Celepler Derneği, Küçükbaş hayvan padoklarındaki sıkıntı, mescit, tuvaletler ve hizmet binasının yenilenmesi ve büyütmekle ilgili taleplerini sıraladılar. Aldığımız taleplere göre yeni bir revizyon çalışması yapacağız. Alışverişi daha sağlıklı, hijyenik ve güvenilir olması için ortam sağlayacağız” dedi.


Başkan Özel’e teşekkür


Hayvan Pazarı’nı kapanmaktan kurtarıldığı için Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’e Yenişehir Celepleri adına teşekkürlerini ileten Refai Battal ve Hüseyin Coşkun, “Yenişehir’in geçim kaynaklarından biri de hayvancılık. Bu nedenle ilçemizde Hayvan Pazarı’nın olması çok önemliydi. Hayvan Pazarı’nı kapanmaktan kurtardığınız için teşekkür ederiz. Sayın Başkanımız Ercan Özel, randevu taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmiyor. Kendisiyle her zaman görüşebiliyoruz. Ve bizi dinleyerek yardımcı oluyor. Bugün de Hayvan Pazarı’nda eksikliğini hissettiğimiz şeyleri Belediye Başkanımıza ilettik. Başkanımız da taleplerimizi olumlu karşılayarak talimatlarını verdi. Başkanımıza bizim yanımızda olduğu için Yenişehir Celepleri adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!