İstanbul
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Zeynep Tosun X Trendyol ilkbahar - yaz koleksiyonu tanıtıldı

Zeynep Tosun X Trendyol ilkbahar - yaz koleksiyonu tanıtıldı
TRENDYOL, TASARIM DÜNYASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN ZEYNEP TOSUN İLE İŞ BİRLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR. ZEYNEP TOSUN’UN ‘PARTİ’ TEMASIYLA OLUŞTURDUĞU ZEYNEP TOSUN X TRENDYOL KOLEKSİYONU MODA SEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU. 50 PARÇADAN OLUŞAN KOLEKSİYONDA TÜM AKSESUARLAR İŞ BİRLİĞİNE ÖZEL OLARAK TASARLANDI.

Trendyol, modanın önde gelen isimlerinden Zeynep Tosun ile iş birliğine devam ediyor. Zeynep Tosun'un "parti" temasıyla hazırladığı Zeynep Tosun X Trendyol koleksiyonu moda tutkunlarının beğenisine sunuldu. 52 parçadan oluşan bu koleksiyon, özel olarak tasarlanmış tüm aksesuarlarla dikkat çekiyor.

Trendyol'un dünya genelinde tanınan e-ticaret platformlarından biri olarak Zeynep Tosun ile iş birliği yaparak ilkbahar-yaz sezonuna özel bu koleksiyonu hazırladığını duyurdu. Koleksiyonun temel teması "Parti" olarak belirlendi ve farklı renk seçenekleri sunan 52 parçadan oluşuyor.

Modacı Zeynep Tosun, bu özel koleksiyon hakkında şunları söyledi: "Trendyol iş birliği ile inanılmaz keyif aldığım dinamik koleksiyonlar hazırlıyoruz. Bu sezon parti koleksiyonuyla çıkıyoruz. Benim için Trendyol ile iş birliği yapmak çok değerli bir deneyim. Türkiye'nin dört bir yanına ulaşabildiğimiz ve ekonomik koleksiyonlar ile herkese hitap edebildiğimiz bir iş birliği."

Zeynep Tosun'un bu koleksiyonunda 2023 yaz trendlerini ele aldığı ve yazın sıcak havasını yansıttığı belirtiliyor. Koleksiyon, renkli, aksesuarlı ve farklı kutlamalar için seçenekler sunuyor. Plajdan geceye kadar farklı etkinliklere uygun parçalar içeriyor ve "afterparty" kıyafetlerinden "happy hour" saatlerine kadar geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor.

Zeynep Tosun X Trendyol koleksiyonunda yer alan tüm aksesuarların özel tasarlandığını vurgulayan Tosun, koleksiyonu detaylandırırken şunları söyledi: "Daha çok vücudu saran örme kumaşlar ve kreplerden oluşan koleksiyonumuza stras ve swarovski taşlar, özel tasarım dev altın güneş aksesuarları, elbiselere bağlanabilen ince zincir vücut aksesuarları gibi öğeler eşlik ediyor. Koleksiyon, canlı ve çarpıcı renklerle dolu; fuşya, limon yeşili, kobalt mavi ve zümrüt yeşili gibi. Altın ve gümüş de çoğu üründe belirgin bir şekilde yer alıyor. Stras detaylı bikiniler ve straplez uzun elbiseler koleksiyonun öne çıkanlarından. Koleksiyonumuz, aynı zamanda 6 farklı bikini ve mayo tasarımını da içeriyor."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!