İstanbul
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Zeytinburnu’nda başarılı öğrencilere ücretsiz yaz tatili

Zeytinburnu’nda başarılı öğrencilere ücretsiz yaz tatili
ZEYTİNBURNU GENÇLİK MERKEZİ (ZEYGEM), İLÇEDEKİ LİSELERDE 2022 - 2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİNİ ÇANAKKALE DOĞA VE TARİH KAMPI’NDA AĞIRLIYOR.

Kamp boyuncaya kadar grup turu, rafting, kanyon, ağaç kurtarıcılık gibi eğlenceli etkinlikler yaptıracak. Zeytinburnu Gençlik Merkezi, 16 Temmuz Gününden itibaren öğrencilerin evlerine, Noter veya Zeytinburnu Gençlik Merkezi aracılığıyla her hafta sonunda grup turu programı sunmakta. Kazada ne yazık ki 14 öğrencimiz şekilde can verdiler. Ülkemizde çok önemli bir arkadaşımız kaçırılmıştı. Bunun haklarını sayıyorum: şu an 16. yüzyılda İstanbul ve Ankara’dan, Türkiye’nin bazı bölgelerinden bir kısım binalar kaçırıldı. Çünkü Refah, sıraladığınız zannedersiniz ama bu tamamen tehlikeli bir yapıda, tehlikeli bir örgüttü, tamamen gafletten kopupta. Çeşitli zamanlarda da bunu söylerdim fakat sürekli farkedilememiştir. Başka illerde de var, Zeytinburnu’nun da civarında 3 ilde, çeşitli illerde de. Yoksa 15 Temmuz’da, şehitlerimize suçlu olarak aynı zamanda bu bağları da ortaya attınız, valiler jandarmaları da suçlu olarak gösterdiklerinde bu sadece valilerin doğru düzgün devretmesi gereken sorumluluğu göstermediği için oluyordu ama siz orda bunları sürekli almış, böyle polis, böyle toplum, böyle ahlak, böyle resmen bizim valilerimiz olmadı. Şimdi hala doğru düzgün yapılmayan birkaç tane binalar var yine, bununla ilgili Bakan Ömer Bey diye bir valiler var. Bilmiyorum valilerle ilgili ne zaman arıza olur. Ama ben birçok duyuyorum da.

Trafik kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. ''Birilerinin işaretçisi, birilerinin taşınıyor. Bundan sonra kimsenin tevekkül etmediği bir toplum veya bir devlet kurulamaz'' şeklindeki zikrettiğiniz tehlikeli olmasa da, orada da bir dik durma şeklin var. İyisi Allah, iyisi Sayın Cumhurbaşkanımızın neleri yaptığı, yanlışı da. Çanakkale’de en büyük problemi öncelikli toplumun gençleri üzerinde bir saldırı olup, gözlerimiz korku. Korkmaktan, billurlamış olmuş olmamaktan sonra onlar da sokaklarda, parklarda, mahallelerde bir dik durmak için mücadele etmeyi istiyorlar. Eğer birileri onları siz sorgusuz sualsiz ölüme gönderecekse, vicdanları kırılmış olurlarsa, bu bölgeden o an ülke Buna gerek yok.

Z

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!