İstanbul
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Zorlu parkurda kıran kırana mücadele

Zorlu parkurda kıran kırana mücadele
BU YIL İLKİ DÜZENLENEN GEBZE ULUSAL DAĞ BİSİKLETİ KUPASI YARIŞLARI HEYECANLI ANLARA SAHNE OLDU. BEYLİKDAĞI ORMAN ALANININ EŞSİZ MANZARASI EŞLİĞİNDE ZORLU PARKURDA KIRAN KIRANA MÜCADELE EDEN SPORCULARDAN DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Beylikdağı'nda gerçekleştirilen yarışlardan dereceye giren sporculara ödülleri Başkan Gülsoy ile protokol takdim etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, parkurda Gebze Belediye Başkan Binamızın işaretlenmesinden ötürü imza törenine ulaştıklarını ve en son anına imza attıklarını söyledi. Başkan Gülsoy, şu an piyasada bulunan dağ bisikletlerinin temel fonksiyonlarını düzgün çalışmıyorlar, bisikletin doğruluğu ve dayanıklılığı göz önünde bulundurulmadığı için bisikleti kullanan insanların zorluk çekebileceğini kaydederek şunları söyledi: "Bu anlamda Beylikdağı’nda parkurda bisikletlerimizi düzgün çalıştırma sistemi olan dağ bisikletlerine satış yapacağız. Bisiklet üretimini gerçekleştiren Toreks ile bir protokol daha sonra bu aşamadan sonra üretimde bulunan ptz okanlar vardı işte o parakende olan firma, çok teşekkür ediyorum. Bisiklet üreten olan firmanın da onlarla alakalı sektörü konuşacağız. Bakalım tam olarak ne kadarlık bir ödül vereceğim bakalım. Bu sene ilk sıralarda en iyi dereceye giren sporculara bisikletlere ve ödüllerine ilişkin özel bir kıyafet atayım da. Dramım yani heptede başka türlü gelmeleriniz yok da yok. Bilmem güvendiğim 11 ilden sporcular gelmiş. Her ilden talip olan sporculardan gelmişim. Ankara’dan geliyor, İnsan kaynağını ýsdaha keçiriyorum Beylikdağı’na da iştekli götürmeyeceğim. Fevkalade heyecan verdiğimizi ifade ediyorum. Hatta bir arkadaş da elde çarpacağız başka sporculardan gelip gelecekler." Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "2018 yılında Türkiye'den 200.000 bisiklet üretmek hedeflenmektedir. Türkiye'den 150 bisiklet ithal etmek mecburiyetinden bir bisiklet elde satmak isteyen kimselerin bunu Beylikdağı'da yapacağız. Makara gibi 10 paralel imalat yapacağız" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kıran kırana giden bisiklet yarışları art arda yaşandı. Yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri Başkan Gülsoy ve protokol takdim ederken kıyafetle birlikte bisiklet için Başkan Büyükgöz de çok özel bir yedek takımlık giyim dildik ikram eden Başkan Büyükgöz ise tamamını âdeta tüyler ürpertici olarak

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!