İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Kasırgalar" Filmi

25 Temmuz 2024, Perşembe 16:16
Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Kasırgalar" Filmi

Amerikan sinema sektöründe son dönemde büyük yankı uyandıran ve beklenmedik şekilde gişe rekorları kıran "Kasırgalar" filmi, sinemaseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yapım sürecinden oyuncu kadrosuna kadar merak edilen detaylarla dolu olan bu film, izleyicileri büyülemeyi başarıyor. Başarılı yönetmenin ve yetenekli oyuncuların işbirliğinden doğan bu yapıt, sinema dünyasında adından sıkça söz ettirmeyi başardı. "Kasırgalar" filminin başarısının sırrı ne? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Bu film hangi gişe rekorlarını kırdı? Tüm bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız, bu yazı tam size göre. "Kasırgalar" filmi hakkında merak ettiğiniz tüm detayları bu yazıda bulabilirsiniz.Kasırgalar filminin yapım süreci, oyuncu kadrosu ve gişe rekorları hakkında bilgiler. Türk sinemasının başarılı yapımlarından biri.

Kasırgalar Filminin Yapım Süreci

Kasırgalar (Twisters) filmi, yapım süreci oldukça dikkat çekici olan bir yapım olarak sinemaseverlerle buluştu. Film, başından sonuna kadar büyük emek ve titizlikle hazırlandı.

Filmin yapım süreci, başlangıçta senaryonun yazılmasıyla başladı. Senaryo, geniş bir ekip tarafından detaylıca incelendi ve üzerinde çalışıldı. Ardından, uygun bir yönetmen seçimi yapılarak çekimlere geçildi.

Twisters filmi için çekimlerde kullanılacak mekanlar özenle seçildi ve dekorasyon ekibi tarafından hazırlandı. Kostüm departmanı da karakterlere uygun kıyafetler tasarladı ve çekimler için hazırlıklar tamamlandı.

Aksiyon ve görsel efekt sahnelerinin titizlikle hazırlandığı filmde, prodüksiyon ekibi büyük bir özveriyle çalıştı. Özellikle kasırga sahneleri için özel efektler kullanıldı ve bu sahnelerin çekimi oldukça zorlu bir süreçti.

Post-prodüksiyon aşamasında müzik seçimi ve ses efektleri de büyük bir önem taşıdı. Film, kurgusuyla ve müzikleriyle izleyicileri etkilemeyi başardı. Gişede rekorlar kıran Kasırgalar filmi, yapım sürecindeki titiz çalışmanın da meyvesini verdi.

Kasırgalar Filminin Oyuncu Kadrosu

Bu hafta sonu Amerika gişesinde tüm beklentileri aşarak son derece başarılı bir çıkış yapan "Twisters" yalnızca gişe başarısıyla değil, bazı yaratıcı seçimleriyle de tartışmaların merkezine yerleşti.

Film, Glen Powell'ın canlandırdığı Tyler Owens'ın karakterinin, Daisy Edgar-Jones'un canlandırdığı Kate Cooper'ın eve dönüş uçağına binmesini engellemek için havaalanına koştuğu bir sahneyle sona eriyor. İkili bunun ardından birlikte başka bir fırtınayı kovalamak için ayrılırlar.

Kasırgalar Filmi Gişe Rekorları Kırdı

Kasırgalar filmi, vizyona girdiği günden bu yana gişe rekorları kırmaya devam ediyor. Yapımcı şirketin bu iddialı yapımı, Amerika gişesinin yeni lideri olmayı başardı. Film, seyirciler tarafından büyük ilgi görerek beklenenin üzerinde bir başarı elde etti.

1996 yapımı felaket filmi “Kasırga”nın bağımsız devamı olan "Kasırgalar" (Twisters) ilk çıkışında 4.151 Kuzey Amerika sinemasından 80,5 milyon dolarlık büyük bir hasılat elde etti. Filmin hafta sonunda 50 - 55 milyon dolar civarında gelir elde etmesi bekleniyordu.

"Kasırgalar" böylece, "Ters Yüz 2" (154 milyon dolar) ve "Dune: Part Two"nun (82 milyon dolar) ardından yılın üçüncü en büyük açılış hafta sonuna imza attı. Ülkemiz gibi bazı pazarlarda ABD'den bir hafta önce vizyona giren filmin küresel açılış hasılatı ise 123.2 milyon dolara ulaştı.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.