İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç Başrollü Yeni Film

25 Temmuz 2024, Perşembe 14:35
Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç Başrollü Yeni Film

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç, son zamanlarda adlarından sıkça söz ettiren genç ve yetenekli oyunculardan. İkili, başrollerini paylaşacakları yeni film projeleriyle hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. “Gölgede 39 Derece” adını taşıyan film projesinin çekimlerine başlanmasıyla birlikte meraklı gözler projenin detaylarını aramaya başladı. Prime Video platformu için hazırlanan bu yepyeni film, izleyicilere sürükleyici bir hikaye vaat ediyor. Peki, Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’ın bu heyecan verici filmdeki rolleri ne olacak? Filmin konusu nasıl bir maceraya atılacak olan izleyicilere neler sunacak? Tüm bu soruların cevaplarını merakla bekliyoruz.Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın başrolünde olduğu Prime Video için çekimleri başlayan "Gölgede 39 Derece" filminin konusu hakkında detaylar.

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç Başrollü “Gölgede 39 Derece” Filmi Çekimlerine Başlandı

Türk sinema dünyasının sevilen oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç, yeni bir projede bir araya geliyor. Başrollerini paylaşacakları “Gölgede 39 Derece” adlı film için çekimlere başlandı. Bu heyecan verici film, Prime Video platformu için özel olarak hazırlanmaktadır.

Film, gerilim ve heyecan dolu bir hikayeyi izleyicilere sunmayı hedeflemektedir. Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç, başarılı performansları ile bir kez daha izleyicileri kendilerine hayran bırakmayı planlamaktadır. Detaylı bir senaryo çalışması ve özenli prodüksiyon ekibi ile film, büyük beklentileri karşılamak için hazırlanmaktadır.

“Gölgede 39 Derece” filminin konusu ise şu şekildedir: İstanbul'un sıcak ve hareketli sokaklarında geçen film, aksiyon dolu sahnelerle doludur. Ana karakterler, beklenmedik bir şekilde karşı karşıya kaldıkları tehlikeli durumlarla baş etmeye çalışacaklardır. Bu film, izleyicilere sürükleyici bir macera sunmayı hedeflemektedir.

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç gibi yetenekli oyuncuların başrollerini üstlendiği “Gölgede 39 Derece” filmi, sinemaseverlerin merakla beklediği bir yapım olmaya adaydır. Çekimlerin başlamasıyla birlikte filmin tanıtımı da hız kazanmıştır. Prime Video platformunda yayınlanacak olan bu özel film, izleyicilere unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Prime Video İçin Yepyeni Film

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç başrollerini paylaştığı yeni film “Gölgede 39 Derece” için çekimlere başlandı. Bu heyecan verici film, Prime Video platformu için özel olarak hazırlanmaktadır. Film, aksiyon dolu sahneleri ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor.

“Gölgede 39 Derece” filmi, kaliteli oyunculuk performansı ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi hedefliyor. Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın başarılı oyunculukları ile film, Prime Video izleyicileri tarafından merakla beklenmektedir.

Film, gerilim dolu anların yanı sıra romantik sahneleri de içinde barındırmaktadır. “Gölgede 39 Derece” Prime Video platformunda yayınlandığında izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak

Filmin Konusu

Gölgede 39 Derece adlı film, Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın başrollerini paylaştığı heyecan verici bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Film, Prime Video platformu için çekilen ve merakla beklenen bir yapım olma özelliğine sahip.

Gölgede 39 Derece, İstanbul'un sıcak yaz günlerinde geçen romantik bir komedi filmidir. Başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın oynadığı filmde, ikili tesadüfen karşılaşır ve birbirlerine âşık olurlar. Ancak, aralarındaki ilişkiyi test eden çeşitli komik ve romantik engellerle karşılaşırlar. Film, duygusal bir yolculuğa çıkaran ve izleyicilere keyifli anlar yaşatan bir yapım olma özelliği taşımaktadır.

Filmde Kumru sonradan taşındığı İstanbul’un koşuşturmacası ve kargaşasında kendini geliştiren hırslı ve başarılı bir genç avukattır. Dakiklik, Kumru’nun göbek adıdır. Fatih ise tıpkı kendi gibi sakin bir karaktere sahip olan İzmir’de doğup büyümüştür. Olayların gelişmesiyle Kumru kendini tekrar İzmir’de bulur, kariyerini ya yükseğe taşıyacak ya da yerle bir edecek yüksek profilli bir boşanma davasıyla uğraşmaktadır ve yolları Fatih ile kesişir.

Boşanma davası çekişmeli bir hal alınca zıt karakterlere sahip ikilinin, aldatan eşe karşı delil toplamak, davayı sonuçlandırmak, Kumru’nun ilginç bir karaktere sahip annesini ziyaret etmek, Fatih’in müzisyen arkadaşlarını konsere yetiştirmek ve gün bitmeden bir düğüne katılmak için sadece sekiz saatleri vardır. İzmir sokaklarında oradan oraya koşuştururan çiftin planları ve hayatları hiç beklemedikleri şekilde değişecektir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.