İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Emilia Clarke ve Luke Evans, Prime Video'nun "Criminals" Dizisine Katıldı

25 Temmuz 2024, Perşembe 17:13
Emilia Clarke ve Luke Evans, Prime Video'nun "Criminals" Dizisine Katıldı

Hollywood'un sevilen isimlerinden Emilia Clarke ve Luke Evans, Prime Video'nun heyecanla beklenen yeni dizisi "Criminals"e katıldılar. Dizinin kadrosunda ağırlıklı olarak genç ve yetenekli oyuncular yer alsa da, Clarke ve Evans gibi deneyimli isimlerin eklenmesiyle diziye olan ilgi daha da arttı. "Criminals"de Emilia Clarke ve Luke Evans'un karakterleri ve ne tür roller üstlenecekleri merak konusu olmaya devam ederken, dizide ayrıca Charlie Hunnam, Adira Arjona, Richard Jenkins gibi tanınmış isimler de yer alacak. Dizinin konusu da gizemli bir şekilde hala açıklanmadı. Ancak, Clarke ve Evans gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı bu yapımın izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacağı kesin.Emilia Clarke ve Luke Evans'un Criminals dizisindeki rolleri ve Charlie Hunnam, Adira Arjona, Richard Jenkins gibi isimlerin de yer aldığı dizi hakkında bilgiler.

Emilia Clarke ve Luke Evans'un Criminals Dizisindeki Rolleri

Prime Video'nun yakında yayınlanacak olan Criminals dizisi için büyük bir heyecan var. Bu dizide, ünlü oyuncular Emilia Clarke ve Luke Evans da başrollerde yer alacak. Emilia Clarke, geniş hayran kitlesiyle Game of Thrones dizisinden tanınırken, Luke Evans ise popüler filmlerden ve dizilerden tanıdığımız bir isim.

Dizinin "birbirine kenetlenmiş suç hikayeleri evreni" olduğu ve "geçmişteki suçlar ve cinayetlerle birbirine bağlanan birkaç nesil ailenin iç içe geçmiş destanını anlattığı" belirtiliyor.

Evans, ana karakter olan Tracy Lawless'a hayat verecek. 18 yaşında kanun kaçağı olarak yasa dışı bir hayata itilen Lawless sonrasında orduya ve gizli operasyonlara katıldı. Ama kanun kaçağı yanını hala taşıyor.

Clarke ise sınırda yaşayan silahlı soyguncu Mallory'yi canlandıracak. Mallory, silahlar ve esprili tepkiler konusunda yeteneklidir ve Ricky Lawless'ın (Gus Halper) soygun ekibinin bir parçasıdır.

 

Dizide Charlie Hunnam, Adira Arjona, Richard Jenkins gibi İsimler De Rol Alıyor

Charlie Hunnam, Adira Arjona ve Richard Jenkins gibi tanınmış isimler, Prime Video'nun heyecan verici yeni dizisi Criminalsde rol alıyor. Emilia Clarke ve Luke Evans'un da dizideki rolleriyle dikkatleri üzerine çektikleri yapımda, bu üç oyuncu da önemli karakterlere hayat vermektedir.

Charlie Hunnam, birçok izleyicinin Sons of Anarchy dizisinden tanıdığı ünlü bir oyuncu. Kendine has tarzı ve karizmatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Hunnam, Criminalsdaki rolüyle de performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmaktadır. Diğer yandan, Adira Arjona ve Richard Jenkins gibi deneyimli isimler de dizinin kadrosunda yer alarak, karakterlere canlılık katmaktadır.

Criminals dizisi, suç ve gizem dolu bir hikayeyi izleyicilere sunmaktadır. Bu yapımda, Emilia Clarke ve Luke Evans'un yanı sıra Charlie Hunnam, Adira Arjona ve Richard Jenkins gibi yetenekli oyuncuların da yer alması, diziyi daha da ilgi çekici hale getirmektedir. Her bir karakterin derinlikli bir kişiliğe sahip olması ve hikayenin sürükleyiciliği, izleyicileri ekrana kilitlemektedir.

Charlie Hunnam, Adira Arjona ve Richard Jenkins gibi isimlerin, Criminals dizisindeki performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanacağına şüphe yok. Bu üç oyuncunun da kariyerleri boyunca gösterdikleri başarılı performanslar, dizinin kalitesini artırmaktadır. Criminals, farklı karakterleri ve etkileyici hikayesiyle, dikkat çekici bir yapım olarak izleyicilerin karşısına çıkmaktadır.

 

Dizinin Konusu

Luke Evans (The Hobbit üçlemesi) ve Emilia Clarke (Game of Thrones), Amazon Prime Video'nun yeni dizisi "Criminal"in kadrosuna katıldı. Dizi, birçok Eisner Ödülü kazanan aynı adlı çizgi roman dizisinden uyarlanıyor

Edgar Ödüllü polisiye kurgu yazarı Jordan Harper, çizgi roman yazarı Ed Brubaker ile birlikte diziyi ortaklaşa yürütecek ve Brubaker pilot senaryoyu yazacak.

Evans ve Clarke, Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III, Michael Xavier ve Dominic Burgess'ın yer aldığı genişleyen kadroya katılan son isim oldu.

Criminals, suç ve aksiyonu seven izleyiciler için oldukça heyecan verici bir seçenek olabilir. Emilia Clarke ve Luke Evans gibi deneyimli oyuncuların performansları da diziyi daha da ilgi çekici hale getiriyor. Bu sebeplerle, Criminals dizisini kaçırmamanızı öneririm.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.