İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

James McAvoy ile "Speak No Evil" Uyarlaması

25 Temmuz 2024, Perşembe 14:27
James McAvoy ile "Speak No Evil" Uyarlaması

Son zamanlarda sinema dünyasında adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu James McAvoy, yeni bir projede daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. "Speak No Evil" adlı romanın uyarlaması olan bu filmde McAvoy, dikkat çekici bir karakteri canlandıracak. Filmin konusu ise merak uyandırıcı detaylar içeriyor. Yönetmen koltuğunda oturan isim ise sinema dünyasının önde gelen isimlerinden biri. Bu heyecan verici projeyi yakından tanımak ve detaylı bilgilere ulaşmak için yazımızı okumaya devam edin. James McAvoy ile gerilim dolu bir maceraya hazır olun! James McAvoy'un canlandırdığı karakteri, filmin konusunu ve yönetmenini keşfedin.

James McAvoy'un Canlandırdığı Karakter

James McAvoy, Speak No Evil filminde canlandırdığı karakterle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Universal Pictures ve Blumhouse, 2022 tarihli Danimarka yapımı psikolojik korku gerilim filmi "Gaesterne"in İngilizce yeniden çevrimi olan "Speak No Evil" (Sakın Ses Çıkarma) filminden ikinci fragmanı yayınladı.

Filmin yönetmenliğini Daniel Radcliffe liderliğindeki “The Woman in Black”in ve vahşiliğiyle meşhur “Eden Lake”in yeniden yapımını yöneten James Watkins üstleniyor.

 

Filmin Konusu

Hikaye, dilsiz bir oğulları olan bir çift tarafından hafta sonu tatili için kır evlerine davet edilen Amerikalı bir aileyi konu alıyor. Ev sahipleri, başlangıçta pasif-agresif davranışlarla misafirlerinin sınırlarını test etmeye başlarlar. Durum tırmandıkça evleri ve kendileriyle ilgili bir sır ortaya çıkar.

 

Filmin Yönetmeni

Filmin yönetmenliğini Daniel Radcliffe liderliğindeki “The Woman in Black”in ve vahşiliğiyle meşhur “Eden Lake”in yeniden yapımını yöneten James Watkins üstleniyor.

Filmin senaryosu Christian Tafdrup ve Mads Tafdrup tarafından yazılan orijinal filmin senaryosuna dayanıyor. Jason Blum ve Paul Ritchie yapımcılığını üstleniyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.