İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Shawn Levy'nin "Star Wars" Filmi Senaristini Buldu

25 Temmuz 2024, Perşembe 17:21
Shawn Levy'nin "Star Wars" Filmi Senaristini Buldu

Sonunda beklenen haber geldi! Ünlü yönetmen Shawn Levy, uzun süredir üzerinde çalıştığı gizemli projesinin senaristiyle sonunda buluştu. Aynı zamanda "The Adam Project" filmiyle büyük bir başarı elde eden Levy, bir kez daha başarılı senarist Nick Tropper ile işbirliği yapacak. Tropper, daha önce Levy'nin yönettiği iki film için senaryoyu kaleme almış ve ikili arasındaki uyum büyük beğeni toplamıştı. Filmseverlerin merakla beklediği bu proje, artık senaristi ile bir adım daha ileriye gidiyor. Shawn Levy'nin "Star Wars" evrenine katacağı yeni eser için heyecan dorukta!Shawn Levy, "The Adam Project" yazarıyla işbirliğine geri dönüyor ve uzun süredir üzerinde çalıştığı film projelerinin senaristi açıklandı.

 

Levy, "The Adam Project" Yazarıyla Yeniden Bir Araya Geliyor

Shawn Levy, sinema dünyasının başarılı yönetmenlerinden biri olarak bilinmektedir. Son dönemlerde yönetmenliğini üstlendiği ve Netflix platformunda yayınlanan The Adam Project filmi büyük ilgi görmüştü. Ancak şimdi Shawn Levy, yeni bir projeye imza atmak için kolları sıvadı. Üstelik bu projede, daha önce birlikte çalıştığı yazarla yeniden bir araya geliyor.

Levy'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni film projesinin senaristi olarak Jonathan Tropper seçildi. Tropper, daha önce Levy'nin yönettiği Real Steel ve This Is Where I Leave You filmlerinin senaryosunu yazmıştı. İkili arasındaki uyum ve işbirliği sinema dünyasında takdirle karşılanmıştı. Şimdi ise bu başarılı ikili, izleyicileri heyecanlandıracak yeni bir film projesi için tekrar bir araya geliyor.

Levy ve Tropper'in birlikte çalışacakları yeni film projesinin detayları henüz netlik kazanmamış olsa da, sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İkili daha önceki projelerinde gösterdikleri başarılı işbirliği ile dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Yeni film projesinin de bu başarılı işbirliğinden nasıl bir eser ortaya çıkaracağı şimdiden merak konusu.

Shawn Levy ve Jonathan Tropper'in yeniden bir araya gelmesi, sinema dünyasında heyecan yaratırken, izleyicileri de heyecanlandırmayı başardı. Uzun süredir geliştirilen yeni film projesinin senaristi olarak Tropper'ın seçilmesi, projenin geleceği hakkında umut verici sinyaller gönderiyor. Sinemaseverler, bu başarılı ikilinin yeni projelerini heyecanla beklemeye devam ediyor.

 

Levy'nin Uzun Süredir Geliştirdiği Filminin Senaristi Belli Oldu

Ünlü yönetmen ve yapımcı Shawn Levy, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni film projesinin senaristi konusunda sonunda kararını verdi. Filmin senaristliğini üstlenecek isim ise dikkat çekici projelerle adını duyuran Peter Craig olacak.

Peter Craig, daha önce The Town ve 12 Strong gibi başarılı filmlerin senaristliğini üstlenmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Levy, Craig ile birlikte çalışacak olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirtirken, projenin senaryosunun çok daha güçlü bir hale geleceğine olan inancını dile getirdi.

Henüz proje hakkında detaylı bilgiler paylaşılmamış olsa da, filmin izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacağı konusundaki iddiaları merak uyandırıyor. İkilinin sinema dünyasına kazandıracağı bu yeni yapımın ne zaman çekimlere başlayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

 

Tropper, Levy'nin İki Filmini Yazdı

Shawn Levy'nin yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği birçok popüler film bulunmaktadır. Ancak son zamanlarda dikkat çeken projelerinden biri de Star Wars serisinin yeni bir filmi için senarist bulması olmuştur. Senarist olarak seçilen isim ise Jonathan Tropper olmuştur.

Tropper, Levy'nin iki filmini yazdı; kendi romanından uyarladığı 2014 yapımı Jason Bateman başrollü drama "This is Where I Leave You" ve 2022 yapımı Ryan Reynolds liderliğindeki zaman yolculuğu aksiyon komedisi "The Adam Project"

Tropper ayrıca Levy'nin yapımcılığını üstlendiği Ed Harris/Jason Sudeikis komedi-draması "Kodachrome"u da yazdı ve Levy'nin yörüngesinin dışında, Amish ülkesinde saklanan eski bir mahkumu (Antony Starr) konu alan "Banshee" dizisini ve Bruce Lee'nin yazılarına dayanan San Francisco merkezli bir dönem dövüş sanatları draması olan "Warrior"ı yarattı.

Sırada, Jon Hamm'ın yaşam tarzını sürdürmek için suça yönelen işsiz bir yöneticiyi canlandırdığı Apple TV+ dizisi "Your Friends and Neighbors"ı yazıp yönetecek.

"The Rise of Skywalker"ın 2019 sonlarında gösterime girmesinin ardından Star Wars serisi birden çok filmle sinemaya geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Jon Favreau'nun yöneteceği "The Mandalorian & Grogu" Mayıs 2026'de, Sharmeen Obaid-Chinoy tarafından yönetilen ve Daisy Ridley'nin Rey Skywalker rolünü yeniden canlandırdığı isimsiz devamı ise Aralık 2026'da vizyona girecek.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.