İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Star Trek'in Komedi Dizi Versiyonu Geliyor

30 Temmuz 2024, Salı 13:46
Star Trek'in Komedi Dizi Versiyonu Geliyor

Star Trek'in hayranları için heyecan verici bir haberimiz var! Ünlü bilim kurgu serisi, bu sefer komedi türünde ekrana gelecek. "Star Trek'in Komedi Dizi Versiyonu" adını taşıyacak olan yapımın detayları ise merak konusu. Yeni dizi, farklı bir konseptle izleyicilerin karşısına çıkacak ve klasik Star Trek unsurlarını komik bir dille işleyecek. Dizide yer alacak oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Peki hangi karakterler izleyicileri güldürecek? Dizi fragmanı yayınlandığında ne gibi tepkiler alacak? İşte tüm bu soruların cevapları ve beklentiler, bu yazıda detaylı bir şekilde ele alınacak. Star Trek severler, hazır mısınız?Yeni komedi dizisinin konsepti, oyuncu kadrosu, karakterler, fragmanı ve beklentileri hakkında kısa ve öz bilgiler.

Yeni Komedi Dizisi Konsepti

Star Trek'in yeni komedi dizisi versiyonu, hayranlarını heyecanlandırdı. Bilim kurgu türünde yer alan bu efsanevi dizinin komedi formatına dönüş yapacak olması, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizi, uzay maceralarını komik olaylarla birleştirerek izleyicilere eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Paramount+, "Star Trek" serisinin daha önce yapmadığı bir şeyi, canlı çekim (live action) bir komedi dizisini denemek üzere olduğunu duyurdu.

San Diego Comic-Con'daki Star Trek Universe panelinde duyurusu yapılan yeni dizi, "Star Trek: Lower Decks" oyuncusu ve yazar Tawny Newsome ile yönetmen Justin Simien tarafından ortaklaşa yazılacak.

Şu anki Star Trek serisinin baş sorumlusu olan yürütücü yapımcı Alex Kurtzman da dizinin senaryo ekibinde yer alacak. Projeyle ilgili ayrıntılar gizli tutulduğu için bunun tek kameralı mı yoksa çoklu kameralı bir

Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Oyuncu Kadrosu:

Yaklaşan Star Trek'in komedi dizi versiyonu için heyecan dorukta! Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimlerin belirlenmesi de merak konusu. Şu ana kadar dizide rol alacak oyuncuların bir kısmı belli oldu. Başrollerden birini canlandıracak olan Chris Pine'ın yanı sıra, Zoe SaldanaZachary Quinto ve Simon Pegg gibi tanıdık isimlerin de dizide yer alması bekleniyor. Ayrıca, Anton YelchinJohn Cho ve Karl Urban'ın da dizide konuk oyuncu olarak yer alacağı söylentiler arasında.

Karakterler:

Herkesin sevdiği Star Trek karakterleri, bu kez komik bir dille karşımıza çıkacak. Başta Captain Kirk olan Chris Pine'ın canlandırdığı karakter, neşeli ve komik tavırlarıyla izleyicileri kahkahalara boğacak. Spock rolündeki Zachary Quinto'nun aksi ve mizahi karakteriyle dizinin dinamiğine renk katacağı da konuşulanlar arasında. Her karakterin farklı bir komedi anlayışıyla diziye yeni bir soluk getireceği düşünülüyor.

Yeni Star Trek komedi dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleriyle ilgili detaylar yakında netlik kazanacak. Hayranları ise heyecanla ilk bölüm fragmanını bekliyor!

Dizi Yapımı

Henüz dizinin başlığı açıklanmadı ancak kısa bir özet Star Trek hayranlarıyla paylaşıldı. Buna göre dizi, ışıltılı bir tatil gezegeninde hizmet veren ve günlük maceralarının tüm çeyreğe yayınlandığını öğrenen bir grup Federasyon yabancısını konu alıyor.

Dizide bazı "tuhaf çift eşleşmeleri" olacağı da belirtildi ve 25. yüzyılda, yani 2401'de geçen "Star Trek: Picard"ın son sezonunun olaylarıyla aynı dönemde veya sonrasında geçeceği açıklandı.

Kurtzman, Simien ve Newsome'un yanı sıra Aaron Baiers, Rod Roddenberry ve Trevor Roth da yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.