İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Timothée Chalamet, Josh Safdie İmzalı Filmde Oynayacak

25 Temmuz 2024, Perşembe 16:55
Timothée Chalamet, Josh Safdie İmzalı Filmde Oynayacak

Timothée Chalamet, genç yetenekli oyuncu, son zamanlarda adını sıkça duyurmayı başarmış bir isimdir. Başarılı performansları ve dikkat çekici oyunculuk yeteneği ile Hollywood'un yıldızları arasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Şimdi ise Josh Safdie'nin yönetmenliğini üstlendiği yeni bir filmde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Timothée Chalamet kimdir? Josh Safdie'nin yeni filmi ne hakkında olacak? Filmin yönetmeni kim? Merak edenler için detaylarıyla bu yazıda anlatacağım. Timothée Chalamet ve Josh Safdie işbirliğinin ne gibi sürprizlere gebe olduğunu keşfetmek için okumaya devam edin.Timothée Chalamet'in kim olduğunu, Josh Safdie'nin yeni filmi hakkında bilgileri ve filmin yönetmenini bu yazımızda öğrenin.

 

Timothée Chalamet Kimdir?

Timothée Chalamet, 27 Aralık 1995 tarihinde New York'ta doğmuştur. Genç yaşına rağmen oyunculuk kariyerinde büyük başarılar elde etmiştir. Fransız ve Amerikalı bir ailenin oğlu olan Chalamet'in oyunculuk tutkusu küçük yaşlarda başlamıştır. Henüz 12 yaşındayken okul tiyatrosunda sahne almaya başlamıştır.

Oyunculuk kariyerindeki çıkışını 2017 yılında Margaret Qualley ile başrolü paylaştığı Call Me by Your Name filmiyle yapmıştır. Bu filmdeki performansıyla büyük beğeni toplayan Chalamet, En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. Ardından Lady Bird ve Beautiful Boy gibi önemli projelerde yer almıştır.

Timothée Chalamet'in yetenekleri sadece sinema dünyasıyla sınırlı değildir. Aynı zamanda müzik alanında da başarılıdır ve gitar çalmaktadır. Genç yaşına rağmen birçok büyük yönetmenle çalışma fırsatı bulmuş ve kendini kanıtlamıştır. Usta oyunculuğu ve karizmatik duruşuyla adından sıkça söz ettiren Chalamet, Hollywood'un parlayan yıldızlarından biri olarak gösterilmektedir.

 

Josh Safdie'nin Yeni Filmi Ne Hakkında Olacak?

Josh Safdie, kendi adıyla anılan yönetmenlik kariyerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Safdie kardeşlerin 2023 yılında vizyona girecek olan yeni filmi hakkında merak edilen detayları sizler için derledik.

Yeni film, Safdie kardeşlerin bilindik tarzından uzaklaşmadan farklı bir hikaye anlatmayı hedefliyor. Filmin konusu hakkında henüz net bir bilgi verilmese de, Safdie kardeşlerin sürükleyici ve gerilim dolu atmosferlerine yine tanık olacağımız kesin.

Filmde başrolde oynayacak isim ise sinema dünyasının genç ve yetenekli oyuncularından biri olan Timothée Chalamet olacak. Chalamet, daha önce de Safdie kardeşlerin filmlerinde başarılı performanslar sergilemişti ve yeni projede de beklentileri karşılamaya aday gözüküyor.

Josh Safdie'nin yeni filmi, sinemaseverler tarafından merakla beklenirken, Safdie kardeşlerin kendi tarzlarını koruyarak nasıl bir hikaye anlatacağı ise merak konusu. Detayların netleşmesi için vizyon tarihi yaklaştıkça daha fazla bilgi edineceğiz. Sinemaseverler, Safdie kardeşlerin bu yeni filminden heyecanla haberdar olmayı bekliyor.

 

Filmin Yönetmeni Kim?

Safdie ve Ronald Bronstein senaryoyu birlikte yazdılar ve yapımcılığını Eli Bush ve Anthony Katagas'la birlikte üstleniyorlar.

Film, Josh Safdie'nin kardeşi Benny Safdie olmadan yaptığı ilk yönetmenlik çalışması olacak. Josh'un yönetmesi planlanan, Adam Sandler başrollü ayrı bir proje şu anda beklemede.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.