İstanbul
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yeni "The Boys" Dizisinde Jensen Ackles Başrolde!

29 Temmuz 2024, Pazartesi 11:20
Yeni "The Boys" Dizisinde Jensen Ackles Başrolde!

Merhaba değerli okuyucular, bugünkü yazımızda sizlere popüler dizi "The Boys"un yeni sezonu hakkında merak edilen detayları aktaracağım. Amazon Prime Video'nun beğeniyle takip edilen ve izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisinin heyecanla beklenen yeni sezonu ne zaman yayınlanacak, hangi isimler dizinin yönetmen ve oyuncu kadrosunu oluşturuyor ve yayınlanan fragmanlarda izleyiciyi neler bekliyor, hepsini detaylı bir şekilde ele alacağız. Başrollerinde Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr gibi isimlerin yer aldığı bu dizi, süper kahramanlar temasını farklı bir bakış açısıyla ele alarak izleyicilere farklı bir deneyim sunmaya devam ediyor. Hayranları tarafından merakla beklenen yeni sezonun detayları için yazımızı okumaya devam edin.The Boys'un yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Dizinin yönetmen ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Yayınlanan fragmanlarda neler olacak?

 

The Boys'un Yeni Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

The Boys dizisinin heyecanla beklenen yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu! Amazon Prime Video'nun popüler dizisi olan The Boys, izleyicileri merak içinde bırakmıştı. İlk iki sezonu büyük beğeni toplayan dizi, üçüncü sezon ile de yine iddialı bir şekilde ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Eric Kripke'nin üstlendiği The Boys, çizgi roman uyarlaması olmasıyla da dikkat çekiyor. İnsanüstü güçlere sahip supes adı verilen süper kahramanlar ile onlara karşı bir mücadele veren normal insanlardan oluşan grup The Boys'un hikayesini konu alıyor.

Amazon Prime Video'dan Jensen Ackles'ın Soldier Boy ve Aya Cash'in Stormfront olarak geri döneceği "The Boys" prequel dizisi "Vought Rising" geliyor. Haber, Ackles'ın bizzat sahneye çıktığı "The Boys" San Diego Comic-Con panelinde duyuruldu.

Dizinin yaratıcısı Eric Kripke ile oyuncuları Anthony Starr, Jack Quaid, Erin Moriarty, Karen Fukuhara, Claudia Doumit, Susan Heyward, Valorie Curry, Laz Alonso, Tomer Capone, Nathan Mitchell ve Chace Crawford'un katıldığı panelin moderatörlüğünü dördüncü sezonda kadroya katılan Jeffrey Dean Morgan üstlendi.

Kripke, yazarlar odasının iki aydır "The Boys"un beşinci sezonu üzerinde çalıştığını söylüyor. Çekimlerin yıl sonuna doğru başlaması bekleniyor.

Dizinin Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

1950'lerin New York'unda geçen "Vought Rising" Vought'un "mütevazı ama şeytani" başlangıcını konu alıyor. Aya Cash “The Boys” dizisinin ikinci sezonunda yer alırken, Ackles üçüncü sezonunda yer aldı.

Panelde, Soldier Boy'un "The Boys" 5. sezonda geri döneceği de doğrulandı ancak rolünün kapsamı ve detaylar şimdilik belirsiz. Soldier Boy son olarak, dördüncü sezonun jenerik sonrası sahnesinde kısa bir süreliğine kriyojenik uykuda, donmuş halde görüldü.

“Vought Rising”in prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı ya da dizi için belirlenen yayın aralığı gibi detaylar henüz duyurulmadı. Senaryo çalışmalarına başlanan dizi, 2025'te yayınlanacak olan ikinci sezonu yapım aşamasında olan diğer spin-off "Gen V"ye katılacak. Chace Crawford'un "Gen V" ikinci sezonda The Deep rolünü üstleneceği de panelde doğruladı.

Yayınlanan Fragmanlarda Ne Gibi Olaylar İzleyiciyi Bekliyor?

The Boys dizisinin yeni sezonunun heyecanla beklenen fragmanları nihayet yayınlandı ve izleyicilere gerilim dolu anlar vaad ediyor. Süper kahramanlarla dolu bir dünyada geçen dizi, bu sezon da aksiyon ve drama dolu olaylarla izleyicileri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor. Ayrıca, yeni tanıtılan süper kahramanlar ve kötülerle olan mücadeleler de merak uyandırıcı bir şekilde gösteriliyor.

The Boys dizisinin yeni sezonunda, karanlık ve acımasız bir dünyada geçen maceraların daha da derinleşeceğini ve karakterlerin zor kararlarla karşı karşıya kalacaklarını görmek mümkün. İzleyicilerin, fragmanlarda gösterilen olaylarla heyecanlanması ve dizinin ne gibi sürprizlere gebe olduğunu merak etmesi oldukça normal. Yeni sezonun yayınlanması ise merakla beklenmektedir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.